Το Ψηστήρι του Μάνου

Νυχτερινή βολτούλα στα μαγευτικά Καμίνια γύρω στις 10:00 το βραδάκι και αποφασίσαμε με την παρέα να επισκεφτούμε το Ψηστήρι του Μάνου.

Ένα απλό αλλά συγχρόνως όμορφο ψητοπωλείο.

Η αίθουσα σχεδόν γεμάτη από παρέες διαφόρων ηλικιών. Κοιτώντας λίγο προσεχτικά βρήκαμε ένα όμορφο τραπεζάκι για να καθίσουμε.

Σε πολύ λίγο χρόνο έφτασε η κοπέλα που θα μας εξυπηρετήσει για να της δώσουμε την παραγγελία .

Στην πραγματικότητα δεν χρειάστηκε να μας πει πολλά μιας και από τον κατάλογο είχαμε επιλέξει να δοκιμάσουμε το μενού για τέσσερις και αφού ζητήσαμε να μας φέρει μαζί με το μενού για τέσσερις και αναψυκτικά καθίσαμε αναπαυτικά και περιμέναμε να έρθει η παραγγελία μας.

 

Η σερβιτόρα μας έφερε άμεσα τα αναψυκτικά μας και μετά από λίγο μας έφερε και ένα μεγάλο δίσκο που περιλάμβανε πίτες, σουβλάκια, σαλατικά, γύρο κ.λ.π.

Η κοπέλα άφησε τον μεγάλο δίσκο στην μέση του τραπεζιού και μας ευχήθηκε καλή μας όρεξη.

 

Ο δίσκος ήταν πραγματικά πολύ μεγάλος και περιελάμβανε σχεδόν τα πάντα από αλλά δεν είχε γύρο κοτόπουλο και ο ένας από την παρέα έδειξε να στεναχωριέται μιας και αυτό ήταν που ήθελε περισσότερο από όλα.

Σκεφτήκαμε αμέσως να παραγγείλουμε μια μερίδα γύρο κοτόπουλο για τον φίλο μας και έτσι ψάξαμε για την σερβιτόρα η οποία όμως ερχόταν προς το μέρος μας κρατώντας στα χέρια της ακόμα έναν τεράστιο δίσκο τον οποίο άφησε και αυτόν στο τραπέζι μας.

Ο δεύτερος δίσκος εκτός από γύρο κοτόπουλο περιείχε και σουβλάκι κοτόπουλο και πολλά ακόμα.

 

Χωρίς να παραγγείλουμε την μερίδα κοτόπουλο ξεκινήσαμε και οι τέσσερις να απολαμβάνουμε τα καλοψημένα εδέσματα που μας είχε σερβίρει η ευγενέστατη κοπέλα.

 

Το αποτέλεσμα;

 

Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν καταφέραμε να φάμε όλα αυτά που περιλάμβανε η παραγγελία μας ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ το οποίο μενού σίγουρα κάνει και για πέντε αλλά και για έξι.

Έτσι λοιπόν αφού τελειώσαμε χαιρετίσαμε και ευχαριστήσαμε τον ιδιοκτήτη κο Μάνο αλλά και την ευγενική σερβιτόρα.

Το Ψηστήρι του Μάνου - 5.0 out of 5 based on 3 votes